Expres

Un actor a murit după ce s-a spânzurat accidental pe scenă

 

Tragedie petrecută recent. Actorul italian Raphael Schumacher a intrat în moarte cerebrală, după ce s-a spânzurat accidental pe scenă. Familia tânărului de 27 de ani a acceptat ca organele sale să fie donate unor pacienţi care au nevoie de transplanturi, iar medicii au început procedurile, informează CNN. Patru persoane sunt cercetate în acest caz.

Schumacher juca într-o piesă la Teatro Lux, când o spectatoare şi-a dat seama că actorul nu se mai „preface“, ci chiar se spânzură, în realitate. Femeia are pregătire medicală. A sărit pe scenă să-l ajute, apoi a fost chemată ambulanţa. Tânărul nu a mai putut fi salvat.

În 2012, un actor brazilian a murit tot după ce s-a spânzurat accidental în timpul unui spectacol de teatru. Tiago Klimeck, în vârstă de 27 de ani, a jucat în scena sinuciderii lui Iuda într-un spectacol de teatru inspirat de „Patimile lui Iisus“,în oraşul Itarare din Brazilia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button