Expres

Ultima oră. Rectorul Universității Transilvania pentru următorii cinci ani este…

Ultima oră. Rectorul Universității Transilvania pentru următorii cinci ani este…

Comunitatea academică brașoveană și-a votat astăzi conducătorul pentru următorii cinci ani. Alegerile pentru desemnarea Rectorului Universității Transilvania s-au încheiat, cum era de așteptat, cu victoria zdrobitoare a prof. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan, care conduce instituția de învățământ superior din 2012, având trei mandate de patru ani, conform legii anterioare.

Potrivit datelor publicate de Biroul electoral pe universitate, în urma desfășurării procedurii de votare pentru funcția de Rector al Universității Transilvania din Brașov, astăzi, 31.01.2024, s-au înregistrat următoarele rezultate:

  • Numărul total al alegătorilor prevăzut în listele electorale: 696
  • Numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne: 638
  • Numărul voturilor valabil exprimate: 621.
    Din numărul voturilor valabil exprimate s-au obținut:
  • Prof. dr. ing. ec. Tiberiu Foriș: 55 voturi
  • Prof. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan: 496 voturi
  • Conf. dr. Florin Isaia: 70 voturi

„Având în vedere numărul de voturi obținute, se declară ales la funcția de Rector al Universității Transilvania din Brașov prof. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan”, a anunțat Biroul electoral pe universitate, reprezentat de președinta Andreea Catălina Ciurea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici… […]

Back to top button