Expres

Ucrainean prins cu pistoale la frontieră

Ucrainean prins cu pistoale la frontieră

Cele 1.200 de pistoale au fost descoperite de polițiști într-un camion condus de un cetățean ucrainean în vârstă de 54 de ani, care a intrat, joi, în România pe la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, județul Constanța, informează Poliția de Frontieră.
TIR-ul era înmatriculat în Ucraina și, potrivit documentelor, transporta pistoale cu gaze pentru o firmă din țara vecină. Printre acestea însă erau ascunse și pistoale cu muniție de foc, suspectau anchetatorii.

Întrucât exista suspiciunea că pistoalele fac parte din categoria armelor letale supuse autorizării, polițiștii de frontieră au însoțit ansamblul rutier în Portul Constanța, iar împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța-Sud au desigilat compartimentul marfă al mijlocului de transport şi au început să efectueze controlul amănunţit al acestuia”, a transmis Poliția de Frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button