Expres

Trump promite investigații aprofundate în cazul pachetelor suspecte

 

Președintele american Donald Trump a declarat miercuri că amenințările cu violență politică nu îşi au locul în Statele Unite, promițând o investigație completă a unor pachete suspecte care au fost trimise unor proeminenți democrați sau miliardarului George Soros, relatează Reuters, citat de Mediafax.

„Ponderea deplină a guvernului nostru este desfășurată pentru a conduce această anchetă și pentru ai aduce în fața justiției pe cei responsabili pentru aceste acțiuni despicabile. Vom folosi toate resursele sau cheltuiele necesare în acest efort. În aceste vremuri, trebuie să ne unim, trebuie să ne întâlnim și să trimitem un mesaj foarte clar, puternic și de necontestat că acțiunile sau amenințările de violență politică sau de orice fel nu îşi au locul în Statele Unite ale Americii””, a declarat Trump la un eveniment privind abuzul de opiacee.

Miercuri, Serviciul Secret a anunţat că a interceptat pachete suspecte trimise fostului președinte Barack Obama și fostului secretar de stat Hillary Clinton. Pachetele au fost, de asemenea, raportate ca fiind trimise prin poștă redacţiei CNN, miliardarului George Soros, și altor ținte frecvente, publice ale disprețului lui Trump.

Citiți și:

Atentat asupra președintelui Barack ObamaArticole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button