Expres

Trei alimente care pot cauza apariția cancerului

Trei alimente care pot cauza apariția cancerului

Te întâlnești cu ele zi de zi, poate le și consumi, dar te-ai gândit că unele alimente, aparent inofensive, favorizează apariția cancerului? Iată trei dintre acestea:

1. Sucurile și cancerul

Băuturile carbogazoase mai exact, consumate în cantități mari (mai mult de 1/zi) pot cauza apariția cancerului pancreatic, dar și cresc riscul de atac vascular cerebral, arată un studiu Biomarkers și Prevention, citat de csid.ro.

2. Făina albă și cancerul

Este un produs ultraprocesat, iar procesul tehnologic la care este supusă aceasta înainte de a ajunge la raft presupune albirea cu clor gazos. Dincolo de faptul că făina nu mai are nutrienți, această substanță a fost asociată de autoritățile americane cu creșterea riscului de cancer și, mai evident, a diabetului.

3. Popcorn la microunde și cancerul

Este ușor de făcut și gustos, dar foarte periculos pentru sănătate. Produsul conține ulei de soia nehidrogenat, precum și alte grăsimi trans, periculoase și toxice pentru organism. Studii independente efectuate în SUA au găsit o legătură între aditivii numeroși din popcorn și tumorile canceroase, așa că mai bine îl evitați pe viitor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare