Expres

„Transilvania Expres” – pentru Brașov și brașoveni

Dragi brașoveni,

De mai bine de 30 de ani și 9.000 de ediții, cotidianul „Transilvania Expres” s-a pus în serviciul cititorilor săi şi s-a implicat activ în viaţa Brașovului, devenind o „voce a cetăţii”, printr-un efort susţinut al tuturor celor care au făcut şi fac parte din echipa TEX.

Oamenii găsesc în ziar răspunsuri şi chiar soluţii punctuale la nedumeririle, nemulţumirile şi reclamaţiile lor. Necazurile cu care se confruntă sunt expuse pe larg, iar autorităţile responsabile – obligate să răspundă şi să reacţioneze.

Mai mult, TEX a avut iniţiativă, lansând campanii care au stopat diferite nereguli, au urnit lucrurile în direcţia bună și au pus Braşovul la locul cuvenit, în atenţia întregii ţări şi nu numai. 

În aceste trei decenii, Transilvania Expres a dat dovadă de echilibru, imparțialitate, verticalitate, devenind un brand brașovean binecunoscut și respectat.

Într-un climat economic actual, cu multe convulsii, generat atât de probleme interne, cât și externe, într-o perioadă în care presa scrisă din România este sufocată de o criză dramatică (Gazeta Sporturilor, Gândul și multe alte ziare și-au închis edițiile de print), „Transilvania Expres” se străduiește să meargă mai departe – pentru Brașov și brașoveni. Asta și pentru că o societate nu poate exista și progresa fără o presă sănătoasă.

În acest sens, apelăm la sprijinul dumneavoastră – atât persoane fizice, cât și juridice, venind cu următoarea ofertă pentru abonamente la „Transilvania Expres”:

Abonamente persoane fizice:
1  lună = 50 lei
3  luni = 140 lei
6 luni =  220 lei
Abonamente persoane juridice:
1  lună = 70 lei
3 luni =  200 lei6 luni =  380 lei

Abonamentele se livrează prin Poșta Română (taxă de distribuție 6,3 lei/lună, care se adaugă la prețul abonamentului) și pot fi realizate fie direct la Oficiile Poștale, fie prin intermediul nostru, transmițându-ne toate datele (nume, adresă, telefon), pentru a fi contactați de factorul poștal, în vederea abonării. Informații la tel.: 0744.573.463, 0268.475.778, luni – vineri, 09:00 – 17:00.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi,

Echipa Transilvania Expres


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button