Expres

Transelectrica avertizează despre o tentativă de fraudă

  • transelectrica.jpg
 

Reprezentanții Transelectrica au transmis un mesaj de avertizare cu privire la o încercare de fraudă a cetățenilor români. Conform unui comunicat de presă, infractorii cibernetici folosesc identitatea vizuală a companiei de stat pentru a-I înșela pe cetățeni. Campania se desfãșoară prin intermediul mesajelor de tip SMS și conține o somație de plată pentru o factură de energie electrică.

Transelectrica SA este operator național pentru rețelele electrice de înaltã tensiune și nu are calitatea de furnizor de energie electrică. Prin urmare compania nu emite facturi clienților, persoane fizice, și nici somații de plată.
Recomandăm persoanelor care primesc astfel de mesaje să nu dea curs solicitărilor! Subliniem faptul că Transelectrica SA este operatorul naţional reţelei electrice de înaltă tensiune şi nu are calitatea de furnizor de energie electrică, prin urmare nu emite facturi sau somaţii de plată consumatorilor casnici”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții companiei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button