Expres

Tragedie la o cursă off road / Reacţia lui Titi Aur

 

Pilotul Adrian Cernea, fost campion naţional, a murit, sâmbătă, în timpul unui concurs off-road desfăşurat în judeţul Bacău, a anunțat Federația Română de Automobilism Sportiv. Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme, moment în care au fost surprinși de o viitură. Alex Tache a fost salvat în ultima clipă, însă Adrian Cernea a rămas blocat în mașina luată de ape. Potrivit ISU Bacău, incidentul a avut loc între Breţcu (judeţul Covasna) şi Poiana Sărată (judeţul Bacău). Din cauza tragediei, concursul a fost anulat.

„Sunt momente grele. Din păcate, foarte rar se întâmplă ca la o competiţie să moară cineva. Dumnezeu să-l odihnească! Dacă se poate întâmpla până şi unui echipaj superprofesionist care are echipamente speciale şi antrenamentul e tocmai pentru a trece prin zone dificile, nu ştiu dacă a fost o greşeală de pilotaj sau dacă a venit o viitură puternică”, a declarat Titi Aur.

Foto: Federatia Română de Automobilism Sportiv


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button