Expres

Tragedie într-o casă regală a Europei

Tragedie într-o casă regală a Europei. Fiul lui Hans-Adam al II-lea care domneşte în Liechtenstein, Constantin, a murit subit marţi la vârsta de 51 de ani, anunţă miercuri într-un comunicat casa princiară, relatează The Sun.

Casa Princiară vă anunţă cu regret decesul neaşteptat al prinţului Constantin de Liechtenstein la 5 decembrie 2023”, se arată în comunicat, în care nu este precizată cauza decesului.

Constantin era al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul acestui mic principat bogat, situat între Austria şi Eleveţia, cu aproximativ 40.000 de locuitori. Fratele său mai mare, prinţul moştenitor Alois, este cel care-i va succede lui Hans-Adam al II-lea la conducerea Liechtensteinului.

Constantin lasă în urma sa o soţie, prinţesa Marie de Liechtenstein, şi copii, prinţul Moritz, prinţesa Georgina şi prinţul Benedikt, deplânge casa princiară.

El a fost preşedintele Consiliului de Supraveghere a Liechtenstein Group, cel mai mare grup bancar privat şi de gestionare de active care aparţine unei familii regale din lume, se arată în comunicat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button