Expres

Titlul de „Spitalul Anului” a ajuns la BRAŞOV

 

După ce a ajuns în finală la trei categorii: Campania medicală a anului, Echipa Medicală a Anului şi Spitalul Anului, Hospice Casa Speranţei Braşov a obţinut acest din urmă titlu în competiţia Romanian Healthcare Awards 2021.
„Premiul «Spitalul anului», obţinut de Hospice Casa Speranţei la «Romanian Healthcare Awards 2021», ne bucură enorm şi, în acelaşi timp, ne onorează, cu atât mai mult cu cât am concurat şi am ajuns în finală alături de mari spitale judeţene de urgenţă, din sistemul public de sănătate. Este o recunoaştere a strădaniei echipelor Hospice Casa Speranţei de aproape 30 de ani şi o dovadă că poţi aduce o schimbare în bine pentru pacienţi – în cazul nostru, pacienţii cu boli incurabile, care au nevoie de îngrijire paliativă – chiar şi atunci când eşti o organizaţie nonguvernamentală, cu condiţia să crezi în ceea ce faci şi să îmbini empatia cu ştiinţa medicală”, a declarat Mălina Dumitrescu, directorul de programe al Hospice Casa Speranţei, pentru Radio România Braşov.
Hospice oferă îngrijiri paliative pentru pacienţii cu boli incurabile şi  servicii specializate atât pentru aceştia, cât şi pentru familiile lor. Pacienţii sunt îngrijiţi, în cea mai mare parte, din donaţii şi sponsorizări, iar, până la sfârşitul anului, companiile pot direcţiona până la 20% din impozitul datorat statului către Hospice.

PREMIILE 2021
– ECHIPA MEDICALĂ A ANULUI: Asociaţia Caravana cu Medici, cu proiectul „Caravana cu Medici”.
– SPITALUL ANULUI: Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei, cu proiectul „Spitalul HOSPICE Casa Speranţei – Un model inovativ de îngrijire a pacienţilor cu boli incurabile”.  
– MEDICUL ANULUI: Theodor Cebotaru, medic primar chirurgie cardiovasculară, şeful secţiei de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Spitalului Monza, cu proiectul „Intervenţii chirurgicale minim invazive pe cord”.
– PROIECTUL DE CERCETARE AL ANULUI: Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, cu proiectul „Dezvoltarea de pachete software pentru biotipărirea tridimensională a modelelor tumorale pentru cercetări oncologice şi validarea experimentală a acestora”.
– INOVAŢIA MEDICALĂ A ANULUI: CardioMedive, cu proiectul „CardioMedive”.
– CAMPANIA MEDICALĂ A ANULUI: Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, cu proiectul „Împreună redăm normalitatea – Maratonul Vaccinării Ediţia Bucureşti”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button