Expres

Titi Aur, despre cazul accidentului comis de Monica Odagiu

Titi Aur, despre cazul accidentului comis de Monica Odagiu. Actriţa Monica Odagiu, 26 de ani, a declarat că se simte traumatizată după accidentul teribil în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit. Ea a scris pe Facebook: „Nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins şi nu doresc nimănui să treacă prin asta”.
Titi Aur a analizat accidentul în care a fost implicată actriţa.

Am văzut imaginile, le-am analizat cu atenţie. Senzaţia mea este că a fost un gest sinucigaş din partea acelui tânăr. Se demonstrează încă o dată că maşina este o armă, că maşina ucide. Eu nu vreau să mă pronunţ, viteza maşinii va fi determinată de experţi. A avut reacţia corectă, a frânat şi a tras de volan. Dacă gestul tânărului a fost sinucigaş, în anumite situaţii, oricâtă experienţă ai avea, oricât de bun pilot ai fii, nu poţi evita. Nu spun că aşa a fost, experţii trebuie să-şi spună cuvântul. Noi judecăm doar din punct de vedere al conducerii defensive, nu din puncte de vedere juridic”, a declarat Titi Aur în exclusivitate pentru România TV.
Anchetatorii nu exclud ipoteza ca tânărul ucis să se fi aruncat în fața mașinii sau să se fi dezechilibrat. Polițiștii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și investighează circumstanțele.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button