Expres

Titi Aur, despre accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu: „Dacă ar fi avut centura de siguranță, sunt aproape sigur că era în viață”

 

Răzvan Ciobanu a murit în această dimineață (detalii aici: Designerul Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier), după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, un Range Rover. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost găsit de un localnic, lângă mașină.

„Cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust. Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configuraţia drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe reţele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment. De asemenea, precizăm faptul că, întrucât şoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranţă. Necropsia efectuată de medicii legişti va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condiţiile tehnice în care s-a produs accidentul şi va oferi informaţii suplimentare privind dinamica accidentului”, a declarat Andreea Munteanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa.

„E greu să mă pronunț, dar din imaginile pe care le-am văzut, sunt aproape sigur că Răzvan nu purta centura, pentru că partea șoferului e relativ întreagă. Chiar dacă ar fi avut niște leziuni ar fi fost găsit la volan, prins de centură. Centura are niște capsule pirotehnice, care în momentul unui accident te strâng de scaun. Faptul că a mers foarte mult pe lângă șosea înseamnă că ori s-a jucat cu mașina, ori a avut alte motive, altfel nu înțeleg cum să meargă atât de mult pe lângă șosea fără să frâneze. Nu cred că e vorba de sinucidere, pentru că în cazul acesta ar fi intrat violent în ceva. Sigur, toată acțiunea e la viteză mare. Așa cum arată mașina, dacă ar fi avut centura de siguranță, sunt aproape sigur că era în viață și se afla în mașină”, a menționat pilotul de raliu Titi Aur conform Libertatea.

FOTO: stirileprotv.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button