Expres

Tineri prinși „fumați”, în parcarea unui mall din Brașov / Controale și în gară (foto – video)

Tineri prinși „fumați”, în parcarea unui mall din Brașov. Polițiștii desfășurau o acțiune pentru combaterea cerșetoriei și a faptelor ilegale comise de persoanele fără adăpost, când i-au observat pe tineri.

Controalele au avut loc ieri, în gară, la mall și în alte zone din oraș preferate de cei care vin în Brașov pentru a cerși ori a comite furturi și alte fapte antisociale.

„Scopul principal al acțiunii a fost acela de a identifica persoanele fără adăpost, a celor care apelează la mila publicului, precum și a persoanelor care, în mod frecvent, se deplasează din zona limitrofă a municipiului Brașov către municipiul reședință de județ și care, sunt pretextul faptului că doresc să colecteze bunuri de la ghenele de gunoi, comit diverse infracțiuni sau fapte antisociale și totodată, prin comportamentul acestora, provoacă indignare și disconfort cetățenilor. De asemenea, acțiunea a urmărit și verificarea vehiculelor cu care se deplasează persoanele în cauză, dar și creșterea siguranței rutiere în zonele aglomerate.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au legitimat 490 de persoane și au identificat 15 persoane fără adăpost. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale, valoarea acestora depășind suma de 16.000 lei. Abaterile identificate la regimul circulației au dus la reținerea a 3 permise de conducere pentru consum de alcool, iar pentru 4 autovehicule oprite în trafic au fost reținute certificatele de înmatriculare, acestea prezentând defecțiuni tehnice”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene Brașov.

„Tot în cadrul acestei acțiuni, au fost identificate două persoane în parcarea unui spațiu comercial, care păreau a se afla sub influența substanțelor psihoactive. Asupra tinerilor s-a efectuat un control corporal și au fost găsite în buzunare 5 pliculețe cu substanță vegetală învelită în folie de staniol. Persoanele identificate au fost conduse la unitatea de poliție, urmând ca ancheta, aflată în curs la acest moment, să lămurească atât natura substanțelor, cât și celelalte aspecte cercetate”, se explică în comunicat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Tineri prinși „fumați”, în parcarea unui mall din Brașov / Controale și în gară (foto &#8… […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare