Expres

Tentativă de înșelăciune în numele ANAF

Tentativă de înșelăciune în numele ANAF

O tentativă de înşelăciune în numele Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală a fost semnalată, după ce mai multe persoane au reclamat că au primit e-mailuri prin care li se cere plata unei garanţii de 1.000 de euro pentru a beneficia de o sumă de bani, anunţă Agenţia Naţională pentru Administrare Fiscală (ANAF).
Mai mulți contribuabili, persoane fizice, au semnalat că primesc emailuri de la ANAF prin care li se solicită achitarea unei garanții în cuantum de 1000 de euro, pentru a beneficia ulterior de o sumă de bani.
Atenție!
Acest email este o tentativă de înșelăciune și nu trebuie să îi dați curs!
Precizăm că ANAF nu solicită garanții în vederea premierii contribuabililor. Emailul menționat cuprinde elemente incoerente, cu greșeli gramaticale și promisiuni nereale.
Reamintim că ANAF comunică securizat prin serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, care a fost creat și dezvoltat tocmai pentru o comunicare sigură cu instituția.
De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 031.40.39.160”,
a transmis ANAF.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Cum ne inesala anaful nu ne inseala nimeni: dubla impunere, sume scoase din burta care apar din senin si dupa ele somatia si titlul executoriu. Tot tu trebuie sa dovedesti ca esti la zi. Ca vorba aia: ei sunt cu… Citeşte mai mult »

Back to top button