Expres

Tânărul brașovean dat dispărut a ajuns acasă / Familia mulțumește pentru implicare

Tânărul brașovean dat dispărut a ajuns acasă. Marius Adrian Anghel, un brașovean în vârstă 29 de ani, fusese văzut ultima dată de cei din familie în 28 februarie. Plecase de la domiciliu și nimeni nu mai știa de el. Tânărul nu avea asupra sa documente de identitate, telefon mobil sau bani. Doar un rucsac negru. Anunțul privind dispariția, făcut sub formă de afiș de către sora sa, a umplut rețelele de socializare. Ulterior, afișele au împânzit Brașovul.
La rândul său, poliţistul Marian Godină a distribuit marţi dimineață fotografia tânărului. După-amiază a revenit cu o postare pe Facebook în care afirma că Marius a fost găsit. Tânărul ar fi fost recunoscut, într-un mall dintr-un oraș la circa 200 de km de Brașov, de cineva care văzuse postarea inițială, bănuia Godină. Inexplicabil, polițistul a șters în scurt timp ambele postări.
Însă sora sa ne-a confirmat că Marius a ajuns acasă. „Da, a apărut și este bine, sănătos! Suntem bucuroși!”. Tânăra nu a dat detalii despre ce s-a întâmplat cu fratele ei.

Cel mai important lucru e că a fost găsit, nu a pățit nimic și e totul bine! Vă mulțumesc frumos pentru implicare!”.
Tânărul brașovean dat dispărut a ajuns acasă. În ceea ce privește implicarea lui Marian Godină, fata spune că toți internauții au contribuit la găsirea lui Marius.

Pentru noi asta este irelevant, important e că l-am găsit. S-a dovedit că social media ajută mult în astfel de situații. Iar noi suntem recunoscători tuturor celor care au distribuit informația mai departe. Astfel toți cei care au distribuit afișul au fost implicați în găsirea lui”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button