Expres

Sute de zboruri au fost anulate de Lufthansa

  • lufthansa.jpg

Din cauza lipsei de muncitori, provocată de pandemia de coronavirus, Lufthansa anulează aproximativ 900 de zboruri în Germania și Europa în iulie – aproximativ 5% din zborurile de vineri, sâmbătă și duminică – în principal de la aeroporturile hub ale companiei aeriene din Frankfurt și München. Anunțul făcut de oficialii celei mai importante companii de profil din Germania a stârnit îngrijorare printre potențialii pasageri.
Filialele Lufthansa Eurowings și SWISS au anunțat, de asemenea, anulări pentru a le ajuta să facă față mai bine lipsei de personal. Eurowings a spus că acest lucru afectează câteva sute de zboruri în iulie, în timp ce SWISS va anula mai multe zboruri și va reduce numărul de conexiuni între Germania și Zurich, după cum anunță ziarulromanesc.de.

Oficialii au mai precizat, în cadrul anunțului respectiv, că pasagerii vor fi informați cu privire la orice anulare și, dacă este posibil, vor fi rezervați pentru alte zboruri Lufthansa sau Eurowings. Călătorii naționali pot alege, de asemenea, să călătorească cu trenul de lungă distanță dacă nu este disponibil un alt zbor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button