Expres

Studentă decedată subit, la 20 de ani

  • rebeca2.jpg
 

O tânără de 20 de ani, din Bistrița-Năsăud, studentă în Cluj-Napoca, a fost găsită decedată în locuința în care stătea cu chirie.
Rebeca C. era studentă la Facultatea de Psihologie, Departamentul de Psihopedagogie Specială. Surse Bistrițeanul.ro susțin că tânăra, care ar fi avut diabet, ar fi suferit stop cardio-respirator.
„O inimă bună a încetat să mai bată, atâtea planuri mărețe, mereu binedispusă, mereu lăsând o amprentă bună, însă astăzi ai lăsat o amprentă asupra tuturor, o durere nemărginită ..Drum lin spre cer suflet frumos…!”, a transmis unul dintre prietenii fetei.

Nu se cunosc cu exactitate motivele decesului ei, urmând a fi efectuată autopsia.
Nu se știe nici dacă fata era sau nu vaccinată antiCOVID-19, dar într-o postare de la sfârșitul lunii aprilie, ea promova un videoclip provaccinare.

„A fost deschis un doar penal pentru ucidere din culpă, fiind dispusă necropsia, urmând ca în cadrul verificărilor derulate să fie stabite împrejurările decesului”, transmit cei de la Inspectoratul de Poliție al județului Cluj, citați de Foaia Transilvană.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button