Expres

Străzile din Brașov, Ghimbav și Satu Nou unde vor fi montate contoare inteligente săptămâna aceasta

Compania Apa a anunțat astăzi care sunt străzile pe care se va lucra săptămâna aceasta pentru montarea contoarelor inteligente. Acestea sunt:


1. ÎN MUNICIPIUL BRAȘOV
• Zona Șprenghi: Cărămidăriei, Șoseaua Cristianului, Carierei
• Zona Blumăna: Alexandru Ioan Cuza, Cetățuia, dr. Alexandru Davila, Dr. Cantacuzino, Dr. Victor Babeș, Dr. Felix, dr. Toma Ionescu, Sitei, Dimitrie Cantemir
• Zona Centru: Iuliu Maniu, Pieței
• Zona Tractorul: Independenței
2. ÎN GHIMBAV : Freziei, Zambilei, Salviei, Brândușei, Busuiocului, Sânzienei, DE301, DN1, Calea Brașovului, Lavandei
3. ÎN SATU NOU : Crizbavului, Dumbrăviței, Feldioarei, Hălchiului, Laterală, Mare, Morii, Școlii

Clienții care nu vor fi găsiți acasă sau nu vor permite accesul la contorul de branșament care se află pe proprietatea lor sunt rugați să sune pentru reprogramarea montajului la numărul de Call Center, 0268/926.

„Începând cu luna martie și până la sfârșitul anului, toate localitățile din aria de operare a Companiei Apa Brașov vor beneficia de o amplă campanie de înlocuire a contoarelor vechi, de branșament, cu unele inteligente. Ca urmare a unei licitații organizate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, a fost semnat un contract pentru achiziționarea a 32.000 de aparate de măsură de ultimă generație, în valoare de 24,1 milioane de lei, fără TVA.
Procesul de contorizare este unul început acum câțiva ani, prin care au fost deja montate 20.000 de aparate de măsură.  Astfel, toate punctele de consum din aria de operare vor fi contorizate digital
“, a amintit Compania Apa.


Localitățile incluse în această campanie sunt:
• Municipiul Brașov, cu cartierele Schei, Șprenghi, Blumăna, Triaj, Răcădău, Tractorul, zona Centrului vechi, Gării și Temeliei, Noua, Bartolomeu, Stupini, Astra, Centrul Civic, Dacia, Florilor și Poiana Brașov
• Codlea, Ghimbav, Hălchiu, Satu Nou, Sânpetru, Podu Olt, Teliu, Prejmer, Hărman, Bod, Hăghig, Iarăș, Apața, Săcele, Rupea, Hoghiz, Homorod, Mateiaș, Racoș, Ungra.
Costurile sunt suportate de Compania Apa Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button