Expres

Stratul de zăpadă depășește în continuare un metru, la Bâlea Lac

 
Stratul de zăpadă la Bâlea-Lac și la Vârful Omu depășește în continuare un metru, iar riscul de producere a avalanșei este însemnat (de 3 pe o scară până la 5) la peste 1.800 de metri altitudine, atât în Munții Bucegi, cât și în Munții Făgăraș. La altitudini mai mici, riscul de avalanșe este redus.
Cât privește temperaturile, în intervalul 15 februarie orele 20.00 – 16 februarie orele 20.00, „vremea va fi deosebit de caldă, cerul va fi variabil, temporar noros. Trecător se vor semnala precipitații predomninant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona înaltă unde temporar va viscoli sau spulbera zăpada. Local se va semnala ceață”, conform meteorologului Mihaiela Stăncescu. În fapt, temperaturile maxime vor ajunge la 9 grade Celsius la peste 1.800 m și la 14 grade Celsius la altitudini mai mici. 
Și miercuri vremea se va menține deosebit de caldă, iar trecător se vor semnala ploi slabe, spre seară, mai ales în Munții Bucegi. 
 
CITIȚI ȘI:
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button