Expres

Strategia lui Adrian Veștea cu Aeroportul Brașov

Strategia lui Adrian Veștea cu Aeroportul Brașov.

Înaintea Zilelor Porților Deschise (10, 11 iunie) și a inaugurării Aeroportului Brașov (15 iunie), Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a relatat că „Brașovul, inima României, prinde aripi! Iar aceste aripi ne vor ajuta să îmbunătățim viețile tuturor”.

Strategia lui Adrian Veștea cu Aeroportul Brașov. „Construcția Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav poate fi comparată cu o călătorie lungă. Poate, multă lume consideră că destinația este inaugurarea aeroportului, dar, în realitate, toată munca depusă de o echipă dedicată de profesioniști este ca toate aceste demersuri să se transforme într-un culoar de accelerare pentru dezvoltarea județului Brașov. Pentru noi, aeroportul e doar o rotiță dintr-un mecanism complex la care lucrăm de ani de zile pentru a consolida pilonii strategiei de dezvoltare regională”, a declarat Adrian Veștea.

În continuare, el a punctat: „Pentru echipa Consiliului Județean Brașov, munca de aici începe – de a atrage investiții, de a consolida turismul și de a impulsiona peisajul cultural al județului. Aeroportul este pentru noi o cale prin care lumea poate descoperi Brașovul, iar acest lucru se traduce în mai multe locuri de muncă, mai multe oportunități de afaceri și mai multă efervescență socială”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button