Expres

Spectacol fără limită de râs, cu intrare liberă

Spectacol fără limită de râs, cu intrare liberă

Ziua mondială a teatrului, marcată în fiecare an la 27 martie, va fi celebrată la Centrul Cultural Reduta în compania veteranilor teatrului de improvizaţie Improvisneyland, de la ora 19.00. Improvisneyland Comedy Show este spectacolul lor incendiar.

Improvisneyland este unul din pionierii teatrului de improvizaţie din România şi de peste 15 ani face publicul să râdă cu gura până la urechi. Improvisneyland este formată din actori profesionişti de top, care joacă la cele mai importante teatre din România şi în seriale de comedie cunoscute. Trupa este creatoarea Comedy Impro Fest, festivalul unde anual participă peste 15 trupe de teatru de improvizaţie, iar râsul se întâlneşte cu formate inovative. Improvisneyland predă beneficiile improvizaţiei în cadrul Academiei de improvizaţie şi are peste 1000 absolvenţi.

În distribuţie îi veţi vedea pe Axel Moustache, Andreea Samson, Mădălin Mandin, Pavel Bârsan, Andreea Moustache, Beatrice Rubica, Doina Antohi, Radu Ciobănaşu, Andreea Mateiu, Marian Hancu, Sergiu Costache. Spectacolul este organizat şi produs de The Creative Moustache.

Intrarea este liberă. Spectacolul este cu audienţă generală, fără limită de vârstă sau de râs.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare