Expres

Spectacol caritabil la Reduta

Spectacol caritabil la Reduta

De Dragobete, braşovenii sunt aşteptaţi, sâmbătă, începând cu ora 18.00, la spectacolul caritabil „Speranţă la viaţă”. Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Reduta.

Spectacolul va fi prezentat de actriţa Corina Băncilă şi va cuprinde momente artistice susţinute de solişti precum George Muraru şi Alina Şerbău. Invitate sunt cele două ansambluri de dansuri populare: Junii Săceleni şi Dansatorii de sub Tâmpa.

Intrarea la eveniment este liberă, dar vă rugăm să luaţi în considerare posibilitatea de a face o donaţie în timpul spectacolului. Fiecare contribuţie va conta enorm în sprijinirea pacienţilor cu boli cronice şi în efortul tuturor de a le oferi o mai bună calitate a vieţii”, au precizat organizatorii, Centrul Cultural Reduta şi Asociaţia Pacienţilor cu Boli Cronice „Restart la viaţă”, în parteneriat cu DGASPC Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare