Expres

Șofer începător lăsat temporar fără permis, la nici o lună de la obținere. Viteza cu care circula în județul Brașov…

Șofer începător lăsat temporar fără permis, la nici o lună de la obținere…

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au surprins cu aparatul radar autoturismul său, care circula cu viteza de 207 km/h pe sectorul de autostradă A3 din județul Brașov.


„Acțiunea a avut loc azi, 16 mai, când polițiștii au desfășurat o activitate ce a vizat una dintre principalele cauze generatoare ale accidentelor rutiere, anume viteza peste limita legală, în cadrul căreia la ora 13:28 au identificat un autovehicul care circula cu viteza de 207 km/h pe autostrada A3, în zona localității Râșnov.
La volanul autovehiculului înregistrat de aparatul radar se afla un tânăr de 18 ani, deținător de permis de conducere de la sfârșitul lunii aprilie a.c.


În cauză, conducătorului auto i-a fost aplicată amendă, conform prevederilor legale, dar și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile de la momentul identificării, ceea ce a făcut ca deplasarea autovehiculului să fie continuată de o altă persoană”
, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Potrivit legislației rutiere, viteza maximă admisă în afara localităților pentru autovehiculele ai căror conducători auto au mai puțin de un an practică de conducere este cu 20 km/h mai mică decât viteză maximă din care face parte autovehiculul condus.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Bogdan
4 luni în urmă

Da…foarte bine ca a fost depistat, cine știe cum se putea întâmpla o nenorocire..,cu asa inconștienți la volan se cred nemuritori acești copii de bani gata ,…probabil acei bani cu care a fost achizitionata masina cu siguranță nu au fost… Citeşte mai mult »

Back to top button