Expres

Șofer de autobuz cercetat disciplinar după ce a umilit o tânără cu dizabilități

Un șofer de autobuz din Craiova, județul Dolj, este cercetat disciplinar după ce a umilit o tânără cu dizabilități. El a refuzat să o ajute să urce în autobuz, deși mijlocul de transport în comun era prevăzut cu rampă de acces. Bărbatul riscă să rămână fără loc de muncă, după lipsa de profesionalism.

Tânăra era însoțită de mama ei, care l-a și filmat pe șofer. „Rampa este în fișa dumneavoastră de obligaţii. O să vă fac reclamație”, a spus mama tinerei umilite. Imaginile surprinse de mama Adrianei au devenit virale pe internet.


„L-am rugat de nenumărate ori că vreau să urc și nu a vrut, i-am spus că o să îi fac o reclamație, mi-a spus faceți ce vreți, nu am cerut milă nimănui, am cerut doar să își facă datoria”, a explicat tânăra umilită, citată de stirileprotv.ro.
Marcel Tănăsescu, director Regia Autonomă de Transport Craiova: „Consecințele înseamnă diminuarea salarială și se poate merge până la desfacerea contractului de muncă. Este o platformă care se ridică cu o mână, a fost fix o problemă de comportament și de atitudine a conducătorului auto”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button