Expres

Societate de prelucrare a lemnului, sancționată de polițiștii brașoveni

O societate de prelucrare a lemnului a fost sancționată de polițiștii brașoveni, pentru deținere de cherestea fără proveniență legală.


„Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol au dispus sancționarea și confiscarea materialului lemnos găsit fără documente de proveniență în urma unui control pe care l-au efectuat la o socitate comercilală de profil.
Astfel, în cadrul unei acțiuni care a urmărit combaterea tăierii, furtului, transportului, deținerii și comercializării materialelor lemnoase, polițiștii au efectuat un control pe această linie la o societate de profil, din localitatea Rupea, jud. Brașov.


În urma controlului pe care polițiștii l-au efectuat s-a constatat că societatea deținea cantitatea de 5 mc. cherestea rășinoase fără proveniență legală.
Față de cele constatate societatea a fost sancționată contravențional pentru încălcarea prevederilor din Legea nr. 171/2010, cu amendă în valoare de 5000 lei și s-a dispus măsura complementară a confiscării fizice a cantității de 5 mc. cherestea rășinoase, pentru care s-a stabilit o valoare de 4625 lei”
, a informat IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
16 zile în urmă

5 (cinci) metri cubi???????????? Asta-i jaf, asta face cat doi Bucegi, sunt zeci de hectare intregi, cum a putut transporta atata cherestea fara sa ii vada nimeni? Pai la 5 (cinci) metri cubi iti trebuie zeci de garnituri nu gluma.… Citeşte mai mult »

Back to top button