Expres

Situație fără precedent la Turkish Airlines

Situație fără precedent la Turkish Airlines.

Toate zborurile Turkish Airlines au fost anulate miercuri seară, 1 noiembrie, între orele 19:00 – 22:00. Potrivit companiei, decizia a fost luată după ce sistemul informatic a căzut complet. Din acest motiv, listele de pasageri nu pot fi accesate.

Decizia a vizat și Aeroporturile Istanbul și Sabiha Gokcen. Un zbor Turkish Airlines care trebuie să sosească la București, la 20:20, a fost anulat. De asemenea, o cursă care trebuia să plece de le Otopeni spre Istanbul, la ora 21:20, și un zbor programat de la ora 21:15, de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța, au fost anulate, potrivit EuropaFM. Un alt avion ar fi trebuit să ajungă de la Istanbul la Constanța la 21:05.

Sperăm sincer că problema tehnică a proceselor de emitere a biletelor și de rezervare din cadrul Turkish Airlines va fi rezolvată cât mai curând posibil. Dorim să vă anunțăm că am activat serviciile noastre gratuite de Wi-Fi pentru a asigura o comunicare neîntreruptă pentru toți pasagerii noștri în terminalul nostru”, au transmis reprezentanții Aeroportului Istanbul pe Twitter.

Compania a anunțat că va oferi cazare, va plăti rambursări și va compensa orice pierderi din cauza zborurilor anulate, potrivit aa.com.tr


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button