Expres

Situația traficului feroviar în această dimineață

Situația traficului feroviar în această dimineață

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că, în cursul acestei dimineți, pe raza SRCF Craiova, în stația CF Răcari, s-au rupt pantografele locomotivelor trenului IRN 79 (CFR Călători). Personalul de specialitate al SRCF Craiova a intervenit pentru remediere cu drezina pantograf, fiind necesară scoaterea de sub tensiune a firului II Filiași – Răcari.

Circulația celorlalte trenuri de călători s-a realizat pe firul I Filiași – Răcari.

Tot în cursul acestei dimineți, pe raza SRCF Craiova, în stația CF Bălteni din cauza imposibilității manevrării unui macaz (temperaturi scăzute), a fost perturbată circulația a 4 trenuri de călători: RE 9262, R 9483, R 9484, RE 9259, care au staționat în gările adiacente până la remedierea deranjamentului..

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA le cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de aceste deranjamente şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut și au drept scop redeschiderea circulației în cel mai scurt timp, în condiții de siguranță.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare