Expres

Și la Brașov… Fără casieri la supermarket

Și la Brașov… Fără casieri la supermarket. Auchan a început remodelarea liniilor de case din magazine și construirea unui parcurs 100% self check-out pentru clienți. Angajații din zona caselor de marcat evoluează spre o nouă meserie: de consilier. Noul lor rol este de a acorda consultanță și suport clienților.  

În funcție de dimensiunea magazinului, între 16-50 de case rapide self check-out funcționează permanent în fiecare unitate. În prezent, 12 dintre magazinele Auchan (hipermarketuri, supermarketuri și magazine de proximitate MyAuchan) din București, Cluj, Constanța, Brașov, Iași și Timișoara sunt echipate cu noul sistem de case, urmând ca până în 2025 acesta să fie disponibil în toate unitățile rețelei, potrivit unui comunicat remis de reprezentanții lanțului de magazine.

La Auchan Coresi nu mai sunt casieri. În zona caselor sunt câțiva angajați care oferă consiliere clienților. Schimbarea ar fi una obositoare pentru angajați, ei fiind nevoiți să stea în picioare în tot timpul programului de lucru.

Auchan România are în portofoliu 344 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 305 magazine de ultra-proximitate MyAuchan și magazinul online auchan.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Și avem o reducere pentru că facem treaba casierilor? NU???
Doar le crește lor profitul???

Citeşte şi...
Close
Back to top button