Expres

Și Auchan și Mega Image recheamă…

Și Auchan și Mega Image recheamă produse Wudy, în baza alertei alimentare despre care mytex.ro v-a mai informat.

Alerta alimentară despre care vă scriam AICI este activă în tot mai multe magazine. Primele informări de pe site-ul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor erau privitoare la Metro și Cora. Au urmat Carrefour, Profi și Selgros – detalii aici. De puțin timp, pe site-ul ANSVSA au apărut și informări de la Auchan și Mega Image.

Toate lanțurile de magazine au anunțat retragerea de la comercializare a crenvurștilor Wudy (anumite sortimente și loturi – vezi AICI).

Retragerea a pornit de la producător și distribuitor, ca urmare a detectării Listeria Monocytogenes în unele produse.

Clienții care au cumpărat din produse sunt rugați să nu le consume și să le returneze în magazine. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

Alerta alimentară este valabilă și la Brașov. Mai multe date găsiți pe ansvsa.ro.

Listeria monocytogenes este o bacterie Gram-pozitivă, care cauzează listerioza. Este o bacterie anaerobă, capabilă să supraviețuiască în prezența sau absența oxigenului. Se poate dezvolta și reproduce în interiorul celulelor gazdă și este unul dintre agenții patogeni ai virusului alimentar cel mai virulent, cu 20-30% dintre infecțiile cu listerioza alimentară, potrivit specialiștilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button