Expres

Și-a vândut mașina pentru a-și salva câinele

Și-a vândut mașina pentru a-și salva câinele. O femeie și-a vândut mașina și a intrat în banii moșteniți pentru a plăti operația la inimă a câinelui său, un Chihuahua, în vârstă de zece ani. Operația a costat 17.500 de lire sterline.

Jac Williams, în vârstă de 54 de ani, a strâns 15.000 de lire sterline din vânzarea mașinii sale, un Nissan Qashqai, pentru a ajuta la tratarea valvei cardiace bolnave a animalului său de companie, Louie, scrie The Sun. Fosta asistentă veterinară a intrat chiar și în banii de moștenire pentru a-și salva câinele mult iubit.

Și-a vândut mașina pentru a-și salva câinele. Louie se descurcă bine în urma operației, iar Jac nu regretă decizia aleasă.

Louie are doar zece ani, iar câinii din rasa Chihuahua pot trăi până la 16 sau 17 ani. Deși au fost o mulțime de bani, i-am datorat asta. Este un câine atât de dulce. Îl iubesc până la capăt. A fost operat și s-a descurcat extraordinar. El este un mic superstar. Știu că sunt mulți bani, dar la sfârșitul zilei, dacă îți iubești câinele atât de mult, măcar există o opțiune. Chirurgul său a fost foarte mulțumit de progresul său. Totul arată bine și putem începe treptat să revenim la normal cu exerciții fizice, cu un alt control în februarie”, a declarat Jac.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button