Expres

Și-a vândut casa pentru iubitul de pe Facebook

Și-a vândut casa pentru iubitul de pe Facebook. O femeie de 75 de ani, din Georgia, Statele Unite, și-a vândut casa ca să-i dea aproape 100.000 de dolari unui bărbat de pe Facebook care a păcălit-o că s-a îndrăgostit de ea.
Poliția a spus că femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a început să vorbească cu bărbatul pe platforma socială în luna martie, relatează Insider. Când relația dintre cei doi a început să devină „serioasă”, bărbatul a început să-i ceară bani.

Flatată că un bărbat s-a îndrăgostit de ea, bătrâna n-a stat prea mult pe gânduri și și-a vândut casa. În total, femeia i-a trimis escrocului aproximativ 95.000 de dolari, cea mai mare parte a sumei provenind din vânzarea casei.

Ea i-a expediat banii cash prin firme de curierat, în ciuda faptului că nu s-au întâlnit niciodată în persoană, la o adresă din Nebraska. După ce a primit banii, bărbatul a întrerupt orice comunicare cu bătrâna, iar aceasta și-a dat seama că a fost păcălită și s-a dus la poliție. Anchetatorii fac acum investigații în vederea identificării escrocului.

Și-a vândut casa pentru iubitul de pe Facebook. Înșelătoriile de acest gen sunt tot mai întâlnite în SUA. Numai în ultimul an, americanii au pierdut 1,3 miliarde de dolari din cauza escrocilor sentimentali de pe rețelele sociale. În general, aceștia vizează persoane singure cărora le acordă timp și construiesc relații virtuale, apoi sub diverse pretexte cer bani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button