Expres

Și-a tăiat un picior pentru a-și salva viața

 
Un fermier din Nebraska, originar din Pender, în centrul Statelor Unite, în vârstă de 63 de ani, și-a amputat piciorul stâng după ce acesta a fost prins într-o mașină agricolă, relatează mass-media americană, citată de AFP. Fermierul Kurt Kaser era singur în acea zi de aprilie când depozita cereale într-un siloz cu ajutorul unui transportor. La un moment dat piciorul său a fost prins în utilaj. Negăsindu-și telefonul, Kaser nu avea cum să ceară ajutor, iar dacă ar fi strigat, nu ar fi fost auzit de nimeni de la ferma sa de 600 de hectare. Atunci i-a venit în minte o ultimă soluție: și-a scos din buzunar cuțitul de 7 centimetri și a început să își taie piciorul. Odată eliberat din utilajul care i-a zdrobit piciorul, fermierul s-a târât câțiva zeci de metri până la cel mai apropiat telefon pentru a-și suna fiul.

 „Nu mi-am pierdut cunoștința până când (…) au început să mă opereze la spital”, își aduce el aminte. Fermierul s-a întors acasă vinerea trecută, după ce a petrecut o săptămână în spital și două săptămâni într-un centru de reabilitare. Mass-media locală a arătat imagini cu Kurt Kaser într-un scaun cu rotile și piciorul său amputat protejat de un pansament. „Știu că voi merge aproape normal, alții nu vor putea merge niciodată din nou”, a spus el.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button