Expres

Și-a pus capăt zilelor, cu mama bolnavă în casă

Și-a pus capăt zilelor, cu mama bolnavă în casă

Un bărbat care locuia împreună cu mama sa, și-a pus capăt zilelor, joi seara, într-o casă din Satu Mare, scrie presa locală. Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost chemat să deblocheze ușa unei locuințe unde două persoane în vârstă nu răspundeau aparținătorilor.

Vecinii nu l-au mai văzut pe bărbat de câteva zile și erau preocupați, mai ales că mama sa era imobilizată la pat.

Astăzi, în jurul orei 18:30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuințe în municipiul Satu Mare, str. Closca , unde două persoane în etate nu răspundeau apartinătorilor.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare încadrată de 4 subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Forțele ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament.

O persoană de sex masculin cu vârsta de aproximativ 60 ani a fost găsită cu semne incompatibile cu viața, iar cealaltă persoană de sex feminin cu vârsta aproximativă de 90 ani fost predată echipajului Serviciului de Ambulanță al județului Satu Mare”, a transmis Inspectoratul.

Și-a pus capăt zilelor, cu mama bolnavă în casă. Se pare că bărbatul s-a sinucis iar mama sa nu a știut ce s-a întâmplat.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul sătmăreanului de 61 de ani. Deocamdată, anchetatorii merg pe varianta suicidului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button