Expres

Sezonul 2 din „Wednesday” nu se filmează în România!? Motivul… Ce au făcut românii…

Sezonul 2 din „Wednesday” nu se filmează în România. Serialul „Wednesday” a doborât recordul Netflix pentru cel mai bun debut pentru un serial în engleză. A avut peste 341 de milioane de ore de vizionare în toată lumea de-a lungul primei săptămâni de difuzare. Astfel, a depăşit cele 335 de ore pe care le-a avut sezonul 4 al serialului „Stranger Things”.

Sezonul 2 din „Wednesday” | MyTex.ro
Sezonul 2 din „Wednesday” nu se filmează în România!? Motivul… Ce au făcut românii… 4

Primul sezon al seriei a fost foarte apreciat astfel că a fost deja anunţat sezonul 2. Se pare că va fi difuzat abia în 2024.

Sezonul 2 din „Wednesday” nu se filmează în România. După cum se ştie, cele 8 episoade ale primului sezon au fost filmate în România. Totuşi, sezonul 2 se pare că nu va mai fi filmat în ţara noastră. Motivul… Regizorul Tim Burton ar fi fost dezamăgit de România, după cum a afirmat o tiktokeriță pe nume Florentina Delea, conform click.ro.

„Datorită faptului că acest serial a fost filmat în România, țara noastră a primit de 1.000 de ori mai multă expunere decât a primit vreodată ministerul turismului, până acum. Din păcate pentru noi, românii care au lucrat la acest studio au ales să-l țepuiască pe cel care a fondat filmul. O cameră care costa, în mod normal, 300 de euro, a fost închiriată cu mii de euro, iar facturile au fost de zeci de mii de ori mai scumpe. În condițiile acestea, Tim Burton a decis să mute sezonul 2 într-o altă țară. Potrivit zvonurilor, în Bulgaria sau Ungaria”, a spus tiktokerița, pe rețeaua de socializare, conform click.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button