Expres

Sezonul 12 Chefi la cuțite este gata să înceapă

Sezonul 12 Chefi la cuțite este gata să înceapă.

„Chefi la cuțite”, sezonul 12, este gata să înceapă. După ce Gina Pistol a luat decizia de a se retrage din televiziune, Irina Fodor este cea care a înlocuit-o în show-ul culinar de la Antena 1.
Cei trei maeștri ai gastronomiei și-au ascuțit cuțitele, și-au pregătit cloșurile și lansează invitația acestei toamne, din 2 septembrie, la Antena 1: „Hai la masă, România!”, la un nou sezon „Chefi la cuțite” cu concurenți surprinzători, invitați neașteptați și bucate alese, anunță Antena 1.

Pentru că de data aceasta, show-ul culinar prezentat de Irina Fodor are o premieră maraton, cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20.00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20.30.

Cu șase victorii înregistrate până acum, Chef Sorin Bontea are planuri mari și în acest sezon:

„Cum ar fi să câștig și sezonul acesta?! Nimic imposibil, mi-ar plăcea! Abia aștept să întâlnesc noii concurenți și să-mi alcătuiesc o echipă imbatabilă, pentru că de-aici pornește totul: dacă am alături de mine oamenii potriviți, nimic nu-mi stă în cale”.

Chef Cătălin Scărlătescu are trei trofee adjudecate până în prezent, dar este gata pentru o bătălie mai aprigă ca niciodată în bucătăria „Chefi la cuțite”, sezonul 12.

Sezonul trecut nu prea mi-a surâs norocul. Așa că acum, simt că e momentul să-mi iau revanșa. Ultimele două sezoane au fost ale lui Bontea, dar cineva trebuie să-l oprească și-mi doresc mai mult ca oricând să fiu eu cel care-i va pune piedică în această nouă întrecere spectaculoasă”, a anunțat bucătarul.

Chef Florin Dumitrescu are doar două victorii în cele 11 sezoane difuzate până acum. Echipa lui nu a mai câștigat de 6 sezoane.

Sezonul 12 este un sezon pe care eu îmi doresc mult să-l câștig. Vreau ca la final să ridicăm acea farfurie, trofeul suprem – eu și unul dintre concurenții mei. Sunt însetat de victorie, pentru că nu am mai câștigat de șase sezoane. Așa că intru în această bătălie mai motivat ca oricând”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button