Expres

Serviciu important, retras de Digi RCS RDS

Digi RCS RDS a decis să retragă un serviciu important, dar controversat. În fapt, compania a decis să retragă serviciile de comunicații electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite (prepay) din oferta sa comercială.

„Începând cu 1 iulie 2023, serviciile de comunicații electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite vor fi retrase din oferta comercială Digi. De la această dată nu mai pot fi achiziționate cartele noi și nu mai pot fi reîncărcate cartelele existente, creditele disponibile putând fi consumate ca atare sau prin achiziționarea extraopțiunilor disponibile, până cel mai târziu la 30.09.2023, informează compania pe site-ul său.

Amintim că, pe lângă oamenii de bunăcredință și infractorii folosesc cartele prepay, pentru a comite înșelăciuni. Astfel, aceștia își sună victimele folosind cartele preplătite și folosesc diverse scenarii (precum cel din metoda Accidentul), pentru a obține bani de la ele.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
2 luni în urmă

Nu-i bai, au alții. Nu trebuie să îi dai bani lui U.M. Digi dacă nu vrea să-i ia.

Back to top button