Expres

Selfie fatal pentru o antrenoare de fitness

Selfie fatal pentru o antrenoare de fitness. În timp ce făcea o fotografie, în Iordania, luni, 25 septembrie, Kozma Zsuzsi, o populară antrenoare maghiară de fitness, a alunecat și a căzut de pe o stâncă, relatează Blikk.

Zsuzsi însoțea un grup de alpinism în Iordania. Femeia s-ar fi cățărat pe o stâncă, unde s-a așezat să-și facă un selfie, dar când s-a ridicat, piciorul i-a aluneca și a căzut în prăpastie. Orice ajutor medical a venit prea târziu pentru influencerița din Kisvarda. Citeşte întreaga ştire: O antrenoare de fitness celebră din Ungaria a murit, după ce a căzut în timp ce încerca să-și facă un selfie în Munții Iordaniei

Zsuzsi însoțea un grup de alpinism în Iordania. Femeia s-ar fi cățărat pe o stâncă, unde s-a așezat să-și facă un selfie, dar când s-a ridicat, piciorul i-a alunecat și a căzut în prăpastie. Orice ajutor medical a venit prea târziu pentru influencerița din Kisvarda.

„În prezent se cercetează împrejurările producerii accidentului, iar noi așteptăm să aflăm când și cum poate fi adusă acasă. Costul este de multe milioane de forinți”, a explicat Norbert, fiul cel mare al Zsuzsannei.
Imaginile de pe contul de Facebook al antrenoarei conțin numeroase imagini realizate în zone periculoase.
Zsuzsanna Kozma, mamă a doi copii, era o susținătoare a alimentației sănătoase și a vieții sportive. Coordona mișcarea și tabăra FittMóka, unde a făcut ca mulți copii, părinți și bunici să se îndrăgostească de exerciții fizice. Potrivit unor date, sunt peste 20.000 de oameni care îi pot mulțumi că s-au îndrăgostit de mișcare.

Este imposibil să exprim în cuvinte ceea ce simt acum“, a mai spus băiatul îndurerat, care a vorbit ultima oară cu mama sa cu două zile înainte de plecare, marțea trecută.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button