Expres

Șefa Poliției Stațiunii Bran a obținut locul I la Spartan Race România (video)

Șefa Poliției Stațiunii Bran, Florica Bârlădeanu, a obținut locul I la Spartan Race România. Evenimentul sportiv a avut loc sâmbătă la Cheile Grădiștei.
Spartan Race România a adunat la ediția de anul acesta peste 1000 de participanți. Între aceștia s-a aflat și comisarul de poliție Florica Bârlădeanu.


„De această dată, Flori – așa cum îi spun colegii – a ales să parcurgă un traseu montan dificil, de 21 de km, în care a avut de depășit nu mai puțin de 30 de obstacole.
Terenul denivelat, rădăcinile ascunse, cățărarea pe diverse impedimente sau alegarea printre tufișuri nu au fost un obstacole de nedepășit pentru colega noastră, care a finalizat cursa într-un timp ce i-a adus și de această dată primul loc în clasament”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


„Pentru comisarul de poliție Florica Bîrlădeanu concursul pe care l-a câștigat la evenimentul de alergare montană în acest weekend nu este unul singular. Aceasta are în palmares peste 30 de titluri de campion național, european sau mondial, adunate de-a lungul competițiilor de kaiac-canoe la care a participat ca sportiv de performanță”, a adăugat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button