Expres

Șef de poliție rurală, decedat la 49 de ani

Este doliu în Poliția Română după decesul unui șef de poliție rurală din județul Vrancea. Acesta s-a stins din viață la doar 49 de ani.

„Cu profund regret vă aducem la cunoștința trecerea în eternitate a domnului Scms. Șerban Tomita, șeful Secției 6 Poliție Rurală Nănești- IPJ Vrancea.
Aducem un ultim omagiu unui conducător exemplar ce va rămâne mereu în inimile noastre.
Un profesionist de excepție ce a îndrumat și susținut colectivul secției!
Sincere condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis colectivul Secției 6 Poliție Rurală Nănești- IPJ Vrancea.

Potrivit jurnaldevrancea.ro, polițistul ar fi suferit un atac de cord. El avea o carieră de 28 de ani.

„Copleșiți de fulgerătoarea veste, ne luăm rămas bun de la colegul nostru, comisar de poliție Șerban Tomiță. Din nefericire, la doar 49 de ani, în cursul serii trecute, inima lui a refuzat să mai bată. Șef al Secției 6 Poliție Rurală Nănești din anul 2016, a fost un polițist profesionist, un adevărat exemplu de înțelepciune și verticalitate dar și un exemplu de urmat în ceea ce privește pasiunea pentru munca de poliție. De-a lungul carierei de aproape 28 ani, colegul nostru și-a desfășurat activitatea în domeniul ordine publică, obținând doar calificative onorabile pentru întreaga sa carieră de polițist. Aducem pe această cale un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, lăsând în sufletele noastre un imens regret și o adâncă tristețe. Rugăciunea noastră, a celor care i-am fost a doua familie, îi va călăuzi sufletul acolo unde, cu siguranță, îi va bucura pe cei din jurul său cu spiritul său vesel! Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, este mesajul IPJ Vrancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Plânge careva? Ăsta cum de nu era pensionar? Mai știți voi achizițiile uriașe de doze? Ia să vedem ce mai scrie presa de ele: „Curtea de Conturi a efectuat un audit la Ministerul Sănătății, țintind, în mod specific, achiziția de… Citeşte mai mult »

Back to top button