Expres

Şcoala de vară a Ministerului Apărării Naţionale, la Braşov

 

Organizată de Statul Major General și Direcția Informare și Relații Publice, prima ediţie a Şcolii de vară a Ministerului Apărării Naţionale se va desfășura, în perioada 27 – 29 iunie, la Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare, din Braşov.
60 de elevi şi studenţi, 50 din sistemul de învăţământ militar aparţinând MApN, şi câte cinci de la Academia Naţională de Informaţii şi Universitatea „Transilvania” din Braşov vor participa la această acţiune.

Pe parcursul celor trei zile, tinerii vor vizita Prima Şcoală Românească și Biserica Neagră, iar militari ai Batalionului 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi” le vor prezenta armamentul din dotare și tehnici de cunoaştere şi folosire a materialelor de alpinism. La Cheile Râşnoavei, participanţii vor pune în aplicare tehnici de căţărare, coborâre în rapel şi coborâre cu funicularul.

foto: arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button