Expres

„Săptămâna Altfel” în Comprest

În data de 2.03.2023, la invitația Colegiului Național Nicolae Titulescu au fost susținute activități de informare privind colectarea separată a deșeurilor, în cadrul Săptămâna altfel. 

Acțiunea a avut ca obiectiv informarea tinerilor de clasa a X-a despre colectarea corectă a deșeurilor, oferind detalii despre fluxul deșeurilor pe care acestea îl parcurg din momentul colectării până în momentul reintroducerii în procesul de producție. Apoi, cu ajutorul informațiilor transmise, elevii au putut concura, pe echipe, într-un quiz cu întrebări despre reciclare, dar și-au folosit apoi și talentele, compunând texte și desene ce reflectau dorința lor de a avea impact asupra mediului înconjurător, începând cu acțiuni concrete, atât acasă, dar și la școală. 

„Considerăm implicarea tinerilor esențială pentru schimbări pe termen lung, dar suntem convinși că implicarea tuturor este valoroasă. De aceea, suntem deschiși să susținem orice inițiativă de informare și conștientizare a utilizatorilor din aria de delegare a operatorului privind colectarea corectă a deșeurilor, dar și a motivelor pe care le pot lua în calcul să își însușească obiceiuri prietenoase cu mediul, cum ar fi timpul necesar degradării deșeurilor depozitate necontrolat în natură, precum și faptul că eforturile nu sunt inutile, ci orice aport are rost, au declarat reprezentanții COMPREST. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button