Expres

„Sacul lui Moș Crăciun” este pregătit pentru a duce magia sărbătorilor și în centre de plasament

Asociația Comunitară Transilvania Expres, alături de sponsori și voluntari, a reușit și în acest an să umple „Sacul lui Moș Crăciun”, pentru ca bucuria sărbătorilor de iarnă să își facă loc și în sufletele copiilor din centre de plasament.


Plin cu daruri felurite, „Sacul lui Moș Crăciun” va porni astăzi spre șapte centre de plasament din Codlea, Hărman, Râșnov, Zărnești și Brașov și spre Mănăstirea Mărcuș. Beneficiarii vor primi articole de îmbrăcăminte (pantaloni, hanorace și bluze, lenjerie intimă), pături și lenjerii de pat, produse de igienă și îngrijire personală, multe dulciuri și snackuri, sucuri, produse lactate, diverse alimente, ceaiuri, vitamine și nu în ultimul rând, jocuri și jucării, multe cărți, rechizite și instalații de iluminat pentru brad.


Asociația Comunitară Transilvania Expres este unul dintre ajutoarele de nădejde ale lui Moș Crăciun, din dorința de a asigura sărbători îmbelșugate și în centrele de plasament din județul Brașov. Zâmbetele primite la schimb îi determină pe organizatori să ducă tradiția mai departe iarnă de iarnă, indiferent de provocări, astfel că „Sacul lui Moș Crăciun” a ajuns la a X-a ediție.


„Este un nou an în care am umplut «Sacul lui Moş Crăciun» cu bunătăţi, surprize și foarte multă veselie, pentru copiii din centrele de plasament braşovene. 2023 este al-X-lea an de când Asociaţia Comunitară Transilvania Expres, împreună cu sponsorii, oferă copiilor mai puţin norocoşi atmosfera unui Crăciun în familie, transformând centrele de plasament în case primitoare, cu surprize, colinde şi o echipă întreagă de oameni zâmbitori. Mulțumim, pe această cale, sponsorilor care ni s-au alăturat cauzei nobile. De asemenea, mulțumim sprijinului acordat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov și voluntarilor”, au transmis reprezentanții Asociației Comunitare Transilvania Expres.
Iată o parte din echipa de „spiriduși” care a contribuit la umplerea Sacului lui Moș Crăciun: VIVAMUS RESIDENCE, BLUEL, DUVENBECK, DS SMITH PAPER ZARNESTI, VALINST AGRICULTURE, VARTA, CATENA, ELECTROMATIC SYSTEM, FOUNDEVER, CLAUBI TRANSPORT, TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE, RAP GROUP, BENCHMARK.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare