Expres

Sacul lui Moș Crăciun a ajuns încărcat cu daruri în centrele de plasament

Sacul lui Moș Crăciun a ajuns încărcat cu daruri în 11 centre de plasament din județul Brașov. Vizita pe care prietenii lui Moș Crăciun au făcut-o copiilor a fost întâmpinată cu bucurie de aceștia din urmă.

Asociația Comunitară Transilvania Expres s-a asigurat că atmosfera sărbătorilor de iarnă pătrunde în cele 11 unități din Săcele, Tărlungeni, Teliu, Lunca Câlnicului și Brădet. Beneficiarii au primit numeroase cadouri. Au fost dăruite articole de îmbrăcăminte (de la geci, pantaloni, hanorace și bluze, până la lenjerie intimă), articole de încălțăminte, produse de igienă și îngrijire personală, dulciuri, alimente și sucuri.

„Sacul lui Moș Crăciun” este acțiunea prin care Asociația Comunitară Transilvania Expres se asigură, de mai mulți ani, că sărbătorile sunt îmbelșugate și pentru copiii aflați în centre de plasament. Zâmbetele primite la schimb îi determină pe organizatori să ducă tradiția mai departe iarnă de iarnă, indiferent de provocări.

„Este un nou an în care am umplut «Sacul lui Moş Crăciun» cu bunătăţi, surprize și foarte multă veselie, pentru copiii din centrele de plasament braşovene. 2022 este al-IX-lea an de când Asociaţia Comunitară Transilvania Expres, împreună cu sponsorii, oferă copiilor mai puţin norocoşi atmosfera unui Crăciun în familie, transformând centrele de plasament în case primitoare, cu surprize, colinde şi o echipă întreagă de oameni zâmbitori. Mulțumim, pe această cale, sponsorilor care ni s-au alăturat cauzei nobile”, au transmis reprezentanții Asociației Comunitare Transilvania Expres. Iată o parte din echipa de „spiriduși” care a contribuit la umplerea Sacului lui Moș Crăciun: ARKA IND AUTOMATION, BLUEL, COS 2000 DISTRIBUTION, VIVAMUS RESIDENCE, VARTA MICROBATTERY, DS SMITH PAPER ZARNESTI, DUVENBECK IMOBILIARE, ICCO SYSTEMS, TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE, CATENA, AERO PART EXPERT, BANCA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button