Expres

Să umplem împreună „Sacul lui Moș Crăciun” și în acest an!

Să umplem împreună „Sacul lui Moș Crăciun” și în acest an, pentru copiii din centrele de plasament! Invitația este lansată de Asociația Comunitară Transilvania Expres, care a ajuns cu această campanie umanitară la cea de-a X-a ediție. Darurile ce se vor strânge în sacul lui Moș Crăciun vor fi oferite, în data de 14 decembrie, beneficiarilor din șapte centre de plasament din Codlea, Hărman, Râșnov, Zărnești și Brașov și celor de la Mănăstirea Mărcuș.

„Prin această acțiune bucurăm sufletele copiilor la care Moș Crăciun nu are posibilitatea să ajungă de unul singur. Vă invităm ca împreună să-l ajutăm pe Moșul și să le oferim copiilor o zi de iarnă de neuitat, în preajma Crăciunului. Precizăm că anul 2023 este al X-lea de când Asociaţia Comunitară Transilvania Expres, împreună cu sponsorii, oferă copiilor mai puţin norocoşi atmosfera unui Crăciun în familie, transformând centrele de plasament în case primitoare, cu surprize, colinde şi o echipă întreagă de oameni zâmbitori”, a transmis Asociația Comunitară Transilvania Expres.


Ajutoarele lui Moș Crăciun vor duce zeci de daruri consistente (articole de îmbrăcăminte, produse de igienă), jucării și multe dulciuri copiilor beneficiari, pregătindu-le și alte surprize.
Până atunci, organizatorii îi invită pe posibilii sponsori să se alăture echipei de „spiriduși”, pentru ca „Sacul lui Moș Crăciun” să aducă toate cele necesare copiilor din centrele de plasament. Toți cei care doresc să se implice în această cauză nobilă sunt rugați să contacteze Asociaţia Comunitară Transilvania Expres la numărul de telefon 0268.549.712 sau la adresa de e-mail marketing@transilvaniaexpres.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] Se apropie cu pași repezi un moment așteptat cu sufletul la gură de întreaga familie: sărbătoarea Crăciunului. Pentru copii, Crăciunul reprezintă una dintre perioadele magice ale anului, iar una dintre cele mai mari atracții sunt cadourile pe care cei… Citeşte mai mult »

Back to top button