Expres

S-o ajutăm pe Georgiana! La 24 ani luptă cu un cancer ce poate fi operat

S-o ajutăm pe Georgiana! La 24 ani luptă cu un cancer ce poate fi operat

De câteva zile circulă pe Facebook apeluri ale familiei și prietenilor Georgianei Spiridon, tânără de 24 de ani diagnosticată cu tumoră fibroasă solitară. Fata, absolventă a Universității Transilvania din Brașov, trebuie să fie operată de urgență. Conform documentelor postate alături de mesajele prietenilor, Georgiana are șansa să beneficieze de intervenția chirurgicală la o clinică din Franța. Până la sfârșitul lunii, însă, trebuie să strângă suma necesară.
„La numai 24 de ani, în urma descoperirii unei tumori agresive la coloană, Georgiana a fost diagnosticată cu cancer. Șansa ei la viață este o operație urgentă, extrem de costisitoare în Franța, unde se va muta pentru minim 3 luni pentru că nu va mai putea zbura o perioadă după intervenție. Familia ei este modestă și are nevoie de ajutor!”, este unul dintre mesajele publicate de prietenii tinerei.

Costurile tratamentelor și îngrijirii medicale sunt copleșitoare, iar noi, familia și prietenii ei, facem tot ce putem pentru a o sprijini. Cu toate acestea, puterea noastră financiară este limitată. Este programată la operație in Franța la finalul acestei luni, însă are nevoie de bani! Apelez la ajutorul vostru pentru ca Georgiana să își poată continua viața!”.

„Toate fondurile strânse vor fi folosite exclusiv pentru tratamentul sau. Fiecare contribuție contează.
Vă mulțumesc din inimă pentru sprijinul vostru. Fiecare gând bun și fiecare gest de ajutor contează mult pentru noi. Vă rugăm să ne aveți în gânduri și rugăciuni în continuare”,
este un alt mesaj publicat pentru a o ajuta pe Georgiana.

„Această postare este pentru Georgiana Spiridon, o tânără de 24 ani ce a fost diagnosticată cu o boală rară și nemiloasă. O veste tristă și o provocare uriașă!
În speranța că împreună vom putea să o ajutăm, apelez la bunătatea tuturor care văd această postare și care din puținul lor vor face o fapta bună, donând pentru această cauză. Orice sumă contează!
(…)
Întotdeauna s-a dovedit că împreună suntem mai puternici! Nu pot decât să apelez la umanitatea fiecăruia și să vă cer să fim alături de Georgiana în acest moment dificil din viață ei”
, a scris altcineva.

Puteți face donații la:
Cont la Banca Transilvania: RO36BTRLRONCRT0CJ3156201
Cont BCR:
RO11 RNCB 0208 1436 2436 0001
Cont Revolut:
RO38BREL0005508919300100
Nr. Telefon: 0720527755
Nume: SPIRIDON GEORGIANA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare