Expres

S-a stins un interpret de muzică populară

S-a stins un interpret de muzică populară

Îndrăgitul interpret de muzică populară, Ioan Dăncăneț, s-a stins din viață miercuri, 31 mai. Melodiile sale au fost dedicate ciobanilor din Mărginimea Sibiului. Ioan Dăncăneț era de loc din Tălmaciu, județul Sibiu, unde a urcat de multe ori pe scena festivalurilor locale.

Tragica veste a fost anunțată de primarul comunei Sadu care a transmis un mesaj de condoleanțe.

Ioan Dăncăneț, un fiu al satului, a cântat doinit și prin versuri a descris mereu viața ciobanului de pe meleagurile locale. Alăudat pe Domnul la strană vreme de mulți ani. Astăzi purtat și cântat de îngeri, pleacă mai aproape de Dumnezeu! Odihnă veșnică suflet bun!”, a scris Valentin Ivan, primarul comunei Sadu pe Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] „Dragul nostru prieten, nu pot și nu vreau sa cred, să accept această veste tristă. Aseară ai cântat și ne-ai incantat cu vocea ta inegalabilă, unde ai fost surpriza noastră. Nu îmi iasă din urechi «Aveți grija de voi».… Citeşte mai mult »

Back to top button