Expres

S-a stins profesorul Nicolae Bujdoiu

S-a stins profesorul Nicolae Bujdoiu. Profesorul universitar Nicolae Bujdoiu a fost mulți ani decan al Facultății de Drept din cadrul Universității Transilvania din Brașov. Asta, în anii în care facultatea îngloba și Sociologia. Profesorul Bujdoiu era specializat în acest domeniu, dar a avut lucrări și în domenii conexe. S-a stins în această dimineață, înconjurat de familie. Nicolae Bujdoiu era căsătorit și avea doi fii.

Va fi înmormântat sâmbătă, la Curtea de Argeș, în cavoul familiei, potrivit newsbv.ro.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

S-a stins profesorul Nicolae Bujdoiu. Opera profesorului Bujdoiu (autor, co-autor, coordonator)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
9 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

La Caracal nu o fi facultate de drept? Ca acolo mai lipsea.
PS Madam Jighira, ce-i acela ”oras Regal”??? Cu ”R”, chiar. Ca eu nu am prea auzit.

Raoke
Răspunde la  Liliana Jighira
1 an în urmă

Nu, gresit. Nu toate ci dar unele ”imi put”. Brasovul a trecut de la calitate la cantitate. T.C.M.-ul era bun, Silvicultura. Si A.R.-ul. Dar drept, muzica si medicina la Brasov? Sa fim seriosi, ce naiba. Decat mult si prost mai… Citeşte mai mult »

Raoke
Răspunde la  Liliana Jighira
1 an în urmă

Ce mai, este un West Point, Saint Cyr si Frunze la un loc. Plus ca depaseste alde MIT-ul murican si Heidelberg-ul fritzalailor. Doar noi, civilii profani, nu avem habar ce super-piloti si super-ingineri in tehnologie spatiala pregateste scoala aia de… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Liliana Jighira
1 an în urmă

La Moscova a absolvit prostul asta. Coleg de tura cu Iliescu.

Tudor Vladimirescu
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

Poți face o vedere pe site ul cartoon news network,aka CNN,filiala din România,abjecția de antena 3.Sa vezi acolo,aia școliți la școală de excelență și jurnalism a turnătorului Voiculescu,cum e distrusă limba română.Punctuatie,logica,morfologie terci. Barem platforma asta ne mai da din… Citeşte mai mult »

Willy
1 an în urmă

S-a cam evaporat un comentariu. Iarasi. Ce sa fac, nu am ce sa fac, trebuie sa inteleg. Cand se exprima “elitele”, cititorii sunt lasati deoparte. Nu oricine poate participa la asemena discutii “elevate” precum madam Lili in duet cu gaspadin… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] colegi deplâng decesul profesorului Bujdoiu. Prof. univ. dr. Nicolae Bujdoiu s-a stins joi dimineață, înconjurat de familie. Colectivul […]

Back to top button