Expres

S-a stins actorul Donald Sutherland

S-a stins actorul Donald Sutherland

Legendarul actor canadian Donald Sutherland a murit, joi, la vârsta de 88 de ani, la Miami, după o lungă suferință, a anunțat fiul său Kiefer Sutherland. A fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, cunoscut pentru rolul său din franciza de film „Hunger Games”, potrivit pagesix.com.

Cu inima grea, vă spun că tatăl meu, Donald Sutherland, a murit”, a scris Kiefer pe X. „Personal cred că a fost unul dintre cei mai importanți actori din istoria filmului”.
Kiefer a concluzionat: „A iubit ceea ce a făcut și a făcut ceea ce a iubit și nu se poate cere niciodată mai mult decât atât. O viață bine trăită.”

Pe lângă rolul său din „Jocurile foamei”, Donald este cunoscut pentru că a jucat în „MAS*H”, „Klute” și mai multe filme.A studiat actoria la Universitatea din Toronto și la Academia Regală de Artă Dramatică înainte de a debuta în „Castle of the Living Dead” în 1964.

Donald a continuat să apară în peste 140 de filme. Deși Donald nu a câștigat niciodată un Oscar de-a lungul carierei sale ilustre, el a fost onorat cu un premiu onorific al Academiei în 2017.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button