Expres

S-a lansat un nou post TV / Ocolul Pământului în fiecare zi

S-a lansat un nou post TV.

Grupul Clever a anunțat lansarea unui nou canal de televiziune, un post TV care îi invită pe telespectatorii să  facă ocolul Pământului în fiecare zi. Pentru cei din fața micului ecran, oferta noii televiziuni este aceea de a descoperi tot ceea ce are mapamondul de oferit mai frumos și mai interesant.

Din grila de programe Prima World nu vor lipsi reportaje și emisiuni care vor prezenta destinații turistice cunoscute și explorate de turiști, dar și locuri ce pot fi considerate comori ascunse. Povestea fiecărei producții TV este spusă de locanici – oameni care aduc în fața camerei istorii fascinante, neștiute până acum.

S-a lansat un nou post TV

„Suntem gata să le oferim telespectatorilor o experiență unică, bazată pe calitate, diversitate și profesionalism. Prima World va fi locul în care informația întâlnește divertismentul, unde tradiția se îmbină cu inovația și unde fiecare membru al familiei găsește ceva pe placul său”, a declarant Adrian Bucă, manager Prima World.

Postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever va difuza, 24 de ore din 24, programe atractive precum seria 7 zile, un serial care îmbie la descoperirea frumuseților lumii antice și contemporane. Telespectatorii vor străbate trasee turistice mai puțin umblate și vor poposi, timp de 7 zile, în diverse țări și regiuni, în sate, orașe sau metropole.

S-a lansat un nou post TV

Seria Planet Terra, difuzată pe Prima World, este un răsfăț al simțurilorun documentar alcătuit exclusiv din imagine și muzică și conceput cu intenția de a capta imaginația și dorința telespectatorilor de a călători pe meleaguri noi.

Seria „On Tour” îi va purta pe cei aflați în fața micului ecran în locuri îndepărtate și exotice de pe mapamond cu un singur scop final: cel de a explora extraordinarul.

Nu vor lipsi nici Tururile de orașe situate în toate colțurile lumii, totul pentru a descoperi comori ascunse și locuri surprinzătoare.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial www.primaworld.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button