Expres

Rona Hartner s-a stins din viață, la 50 de ani

Din nefericire, Rona Hartner s-a stins din viață, la vârsta 50 de ani, după o luptă nedreaptă cu cancerul. Familia anunțase se aseară că artista era în stare foarte gravă, trăindu-și ultimele clipe (vezi și: Sora Ronei Hartner, mesaj sfâșietor privind starea de sănătate a artistei).

Actriță, cantautoarea, cântăreață, compozitoarea și textiera română de origine germană, Rona Harter, lasă o țară întreagă în lacrimi.

„Rona a fost lumină. A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea…toate cu aceeasi bucurie.
Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile – erau singurele care le tinea pentru ea. In rest …dadea totul si se dadea cu totul. Ne-am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodata! Se supara rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie! Chiar daca a plecat puțin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea.
Zbor lin spre lumină, fată dragă! Ramai parte din lumea mea mereu!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Imelda Antonescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
3 luni în urmă

Cand o sa mierlesc sper sa las si eu ” o țară întreagă în lacrimi”. Ca si mie mi-a placut sa “dansez, sa cant, sa joc, sa iubesc” sa beau, sa ma indop… “toate cu aceeasi bucurie”.

Back to top button